2017 aasta parima turvatehniku tunnustuse pälvis Kristo Vääri

Seekordsel Turvakonverentsil tunnustati möödunud tegevusaasta parimaks turvatehnikuks Kristo Vääri G4S Eesti ASist.

Aasta Turvatehnik valimine on ellu kutsutud tunnustamaks ja väärtustamaks kvalifitseeritud turvatehnikute töötulemusi ning rõhutamaks turvaseadmete olulisust turvalise ühiskonna kujunemisel.

Koos Turvaturg 2017 analüüsi läbiviimisega esitati möödunud aasta parimate turvatöötajatena Fredy Ekholm Viking Security ASist, Kristo Vääri G4S Eesti ASist ja Ainar Klesmann Securitas Eesti ASist. Eesti Turvaettevõtete Liidu liikmete ja organisatsiooni lähimate koostööpartnerite seas läbiviidud hääletuse tulemusena sai Aasta Turvatehnik 2017 aunimetuse Kristo Vääri.

Kristo Vääri töötab AS-is G4S Eesti alates 2006. aastast. Tema kogemustepagasis on rohkelt turvalahendusi, palju erinevaid nõrkvoolutöid ja lisaks palju videoanalüütikat. Kristo on töötanud väga erineva iseloomuga objektidel. Üheks töömahukaimaks neist oli Valga Vesi AS-i turvasüsteemide ehitamine. Mida omanäolisem on objekt, seda rohkem nõuab see tehnikult oma peaga mõtlemist ja keerulistes tingimustes kliendile parimate lahenduste pakkumist. Selles ongi Kristo end
suurepäraselt tõestanud. Kui klientidelt Kristo kohta tagasisidet küsida, siis ei ole vaja kaua oodata. Teda teatakse kohe ja
antakse silmapilkselt positiivset tagasisidet. Peamiselt tuuakse tema tugevate omadustena välja oskust vaadata oma tööle natuke laiemalt ja seeläbi pakkuda kliendile rohkem väärtust Kristo mõtleb alati kaasa ja pakub lahendusi, mis kliendile kõige paremini sobida võiks. Tema suur huvi tehnika vastu, kaasaegsete lahenduste hea tundmine, suhtlemisoskus ja abivalmidus teevadki Kristost hea hurvaturu eeskujuliku turvatehniku.

Aasta Turvatehniku tunnustus koos Eesti Turvaettevõtete Liidu teeneteristiga anti üle 23.05.2018 toimunud Turvakonverentsil, mis on järelvaadatav keskkonnas www.turvakonverents.ee.